Bine ati venit pe TeleVision-Website.blogspot.com. Aici va puteti bucura de emisiuni, seriale Tv dar si filmele dumneavoastra preferate. Va uram vizionare placuta!

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Football: Steaua-Vaslui 20.04.2012 ora 20:20

Vezi: Fotbal: Steaua-Vaslui din 20.04.2012 ora 20:20
Ghencea se pare ca va fi iar un vulcan, asta datorita si eforturilor disperate ale conducerii de a aduce lumea la stadion prin orice mijloc de comunicare. Reteta se stie deja. In prima zi de vanzare a biletelor se creaza panica, anuntandu-se in presa cifre cu mult peste cele reale. Astfel ne alegem cu titluri de genul "10000 de bilete vandute in numai 4 ore" sau in preziua meciului "meciul se joaca cu casa inchisa, doar 1000 de bilete ramase". Bine si asa numai ca este putin jenant ca la acest club imens sa se mearge pe astfel de strategii.

Revenind insa la analiza meciului, trebuie mentionat ca Steaua pleaca, in opinia mea cu prima sansa. De multe ori pana acum, desi imi doream sa dau prima sansa Stelei intru-un derbi, realitatea nu prea ma lasa sa o fac. Ei bine, dupa ce Ilie Stan a asamblat o masina din piese, Stoichita vine pentru reglajele fine sub atenta supraveghere a sefului de servis Gigi. Pana la urma, ce mai conteaza cine si cum face echipa atata timp cat vedem totusi o idee de joc, o logica in desfasurarea fazelor si determinare din partea jucatorilor? Sa dea Dumnezeu sa ne tina tot asa. Pana acum pot spune ca am jucat cu echipe fara prea mari pretentii. Chiar si campioana din sezonul trecut, Otelul, nu are fata de echipa de top. Este cat se poate de clar ca testele abia acum incep pentru Steaua. Meciul Steaua Vaslui este primul examen din actuala sesiune. Din pacate este un examen in care daca pici, picat ramai, fara a mai spera in vre un fel la titlu. Daca Steaua bate azi Vasluiul, este cat se poate de clar ca are sanse foarte mari de a trece in curand pe primul loc. Steaua deja creaza panica intre echipele de top care nu se pot face ca nu vad jocul consistent si ambitios al echipei din Ghencea. Vasluiul ramane aceiasi echipa periculoasa careia ii lipseste sansa sau poate arbitrajele favorabile. Este foarte bine ca in seara asta avem parte de arbitru strain. Macar acum, chiar daca iese cu greseli, pe cine sa mai ataci din CCA? Arbitreaza asadar sarbul Milorad Mazici, un arbitru cu dare de mana cand este vorba de acordarea cartonaselor galbene. In vizor sunt, clar, Bourceanu, Tibi Bala, Chirches si Chpciu care la prima abatere, sar din schema pentru derbiul cu Rapid.

Steaua Vaslui este live intr-o atmosfera demna de un derby. Sansele de ploaie sund reduse insa existente.

Haideti sa vedem si echipele probabile la Steaua Vaslui.


Steaua: Tătăruşanu, Bicfalvi, Iliev, Chiricheş, Latovlevici, Bourceanu, Chipciu, Răduţ, Tatu, Tănase, Mihai Costea

FC Vaslui: Borjan, Papp, Constantin, Milanov, Paito, N Doye, Gladstone, Adailton, Wesley, Sânmărtean, Temwanjera.

Final de meci
min. 90: Tatarusanu iese stangaci din poarta si pierde mingea: la un pas sa primeasca gol de la 40 de metri, de la Temwanjera


min. 89: Borjan scoate un sut violent expediat de Mihai Costea din careu min. 84: Borjan iese inspirat in marginea propriului careu si respinge din fata lui Florin Costea care putea scapa decisiv spre poarta. min 81: Balan reia cu calcaiul centrarea lui Tanase din corner, peste poarta Ultimele zece minute in Ghencea! Steaua nu reuseste sa strapunga defensiva moldoveana min. 73: Temwanjera il inlocuieste pe Belo la Vaslui min. 71: Tibi Balan intra in locul lui Radut min. 68: Chipciu este schimbat cu Florin Costea min. 66: Tanase suteaza superb din alergare de la 20 de metri, insa Borjan respinge in corner GOOOL FC Vaslui 0-1, min 59: Wesley deschide scorul cu o lovitura cu capul din 7 metri, din centrarea lui Adailton min 58: Nicolae Stanciu intra si iese Raul Costin. min 55: Mihai Costea intra in locul lui Rusescu min. 52: Ocazie mare pentru Vaslui! Wesley a trimis cu capul pe langa poarta Stelei, in urma unei lovituri de la colt min. 46: Papp primeste cartonasul galben dupa un fault dur asupra lui Tanase A inceput repriza a doua! Se incheie prima repriza! min 40: Tatarusanu respinge in corner sutul lui Adailton din marginea careului. min. 38: Raul Costin centreaza periculos de pe dreapta, Yero Bello apare bine in careu, dar trimite slab cu capul din fata portii min. 34: Adailton executa o lovitura libera perpendicular pe poarta, dar mingea trece peste. min. 30: Cartonas galben pentru R. Costin min. 29: Latovlevic primeste galben pentru un fault asupra lui Adailton. min. 24: Probleme pentru portarul moldovenilor Borjan care nu izbuteste sa prinda nicio centrare. Steaua nu profita. min. 17: Ocazie mare pentru Steaua! Latovlevici centreaza, insa Paito intervine providential in fata lui Chipciu, trimitand in corner. min. 16: Anderson primeste galben min. 13: Bello primeste o minge la marginea careului de 16 metri si suteaza pe jos, insa Tatarusanu retine min. 12: Raul Costin suteaza cu efect din afara careului, dar pe centrul portii Tatarusanu retine fara probleme. min. 9: Adailton patrunde in viteza in careu pe partea dreapta, dar este ajuns de Latovlevic si deposedat. min. 5: Centrarea lui Latovlevic de pe partea stanga in careul moldovenilor este retinuta de Borjan 23.000 de fani au umplut tribunele stadionului din Ghencea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu