Bine ati venit pe TeleVision-Website.blogspot.com. Aici va puteti bucura de emisiuni, seriale Tv dar si filmele dumneavoastra preferate. Va uram vizionare placuta!

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Cutremur cu magnitudinea de 6,6 in Papuasia, Indonesia.


Un cutremur puternic avand magnitudinea de 6,6 a avut loc sambata in provincia indoneziana Papuasia occidendatala, a anuntat centrul american de geofizica USGS.

 Cutremurul s-a produs la ora locala 10.16 (4.16, ora Romaniei), la o adancime de 30 de kilometri, epicentrul acestuia fiind localizat la 83 de kilometri sud-est de Manokwari, a precizat USGS. Nu au fost semnalate victime sau distrugeri in rapoartele initiale.
"Nu cunoastem inca impactul seismului, dar nu exista pana in acest moment nici o semnalare privind distrugeri sau victime", a declarat M. Suharjono, directorul tehnic al Agentiei Indoneziene de meteorologie si geofizica. "Avem informatii precum ca mai multe persoane au intrat in panica si ca seismul a fost foarte puternic", a mentionat el. 


O receptionista al unui hotel din Manokwari a declarat ca acest cutremur a durat aproximativ un minut, adaugand ca nu sunt distrugeri.
"Toti clientii nosstri au fost cuprinsi de panica si au iesit din cladire, dar au revenit ulterior si totul s-a intors la normal", a declarat aceasta.
O replica de 5,7 magnitudine a avut loc la 83 de kilometri la nord-estul orasului Teluk Bintuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu